SØRBØLFJELL - Hyttefelt ved porten til Hallingdal

Sørbølfjell 

Visning etter avtale. Kontakt selger (under).  

Selveiertomter med panoramautsikt mot Krøderen, Norefjell og Sørbølfjell. Området ligger sentralt til med nærhet til fjellet samt Norefjell og Flå. Den nye veien mellom Sokna - Ørgenvika som åpnet sommeren 2014 har ført til at dette er et av de nærmeste fjellområdene til Oslo.

Det tilbys små, mellomstore og store selveiertomter med varierende beliggenhet og utsikt. Alle svært solrikt beliggende mot sør/sørvest. Med sin sentrale plassering er Sørbølfjell ideelt for deg som vil tilbringe mer tid på hytta enn i bilen. Avstanden til Oslo er kun 120 km, og det bringer deg rett inn i hjertet av Flå kommune med alt av turterreng du kan ønske deg.

 
 

 

Se også våre prosjekterte hytter på Sørbølfjell. 

 

Simondesign_sorbolfjell@.jpg

 

Hytteområdet er planlagt med tanke på helheten, med hytter som er tilpasset terrenget og omgivelsene. Her er det naturen og friluftslivet som skal ha hovedrollen.

“Dagene på hytta dreier seg om vesentlig mer enn estetikk og smarte interiørløsninger.”

Aktiviteter i nærområdet inkluderer den spennende Bjørneparken og Norefjell med skianlegget på vinteren og kanoutleie på sommeren. Krøderen ligger bare 6 km nedenfor hyttefeltet med flotte muligheter for båtliv, fiske og kajakkpadling.

 

KONTAKT SELGER

 

KART OVER OMRÅDET

 

Bilder