SJØGARDEN - AVERØY

Sjøgarden

Tomter med dramatisk utsikt, med Romsdalstinder i ryggen og skjærgården rett forut, med fantastiske muligheter for båtliv og fiske. Et eldorado for padling!

Her kan du trekke middagen rett opp av havet etter morgenkaffen for deretter å rangle på majestetiske tinder før middagen inntas.

Her kan du trekke middagen rett opp av havet etter morgenkaffen for deretter å rangle på majestetiske tinder før middagen inntas.

Området er lett tilgjengelig, langs Atlanterhavsveien, en halvtime fra Kristiansund, ca en time fra Molde.

 

Averøya.jpg

OMRÅDET SJØGARDEN

Tomtene ligger fra 40 til 100 meter fra sjøen. Fantastisk utsikt utover skjærgården og den dramatiske skipsleia. Området rammes inn av fjell, som innbyr til både tinderangling og lettere turer, så vel sommer som vinter. Tomtefeltet er åpent, meget solrikt og har fantastisk utsikt over både hav og fjell.

Dagene på hytta dreier seg om vesentlig mer enn estetikk og smarte interiørløsninger.

Sjøgarden ligger i et variert jordbrukslandskap og kan skilte med et uvanlig variert dyreliv. Få km til butikk og innen gåavstand finner du Sjøgarden bad og fritidssenter. Dette er et rekreasjonsanlegg med basseng og velværeanlegg som også tilbyr trimmuligheter, minigolf og ballspill.

 

KONTAKT SELGER - Vi tar deg gjerne med på visning på Sjøgarden!

 

KART OVER OMRÅDET