LAUVHAUGEN, SKALLANDSLIA

LAUVHAUGEN, SKALLANDSLIA

FLOTTE HYTTETOMTER PÅ EGGEDALSFJELLET

Skallandslia er et etablert hytteområde nordvest i Eggedal. Området kjennetegnes av svært rolige omgivelser, solrike tomter og lun beliggenhet.

Skredsvig hyttefelt ligger på ca. 900 m.o.h. og grunneieren har hatt et tydelig fokus når tomtene har blitt utredet. Området ligger rett i nærheten av et stort nettverk av langrennsløyper, med enkel tilgang til et meget barnevennlig skiterreng. Flotte skiløyper går ut fra hytteområdet.

Med nærhet til Eggedal sentrum er det heller ingen problem med servicetilbudene. Kort vei til butikk, bensinstasjon og restaurant.

Tomteområde:

Vegetasjonen på Lauvhaugen består av fjellbjørk, og med en varierende bunn bestående av blant annet noe lyng og med islett av fjell og steinsamlinger enkelte steder.

Feltet består av 6 flotte tomter, fra 0,6 til 1,4 mål. Lauvhaugen er et hyttefelt som innbyr til senkede skuldre og ro i sjelen.

Simondesign-Skallandslia.jpg

Skallandslia er utgangspunktet for mange aktiviteter i fjellet. Flotte skiløyper går ut i fra området og bringer deg til Dronninggutunatten/ Holmvassnatten, Gråfjell, Tempelseter, Høgevarde og Norefjell som tilhører løypenettet (Eventyrløypa). Madonnastien som er en av norges beste turstier er et flott turmål vår, sommer og høst.

“Dagene på hytta dreier seg om vesentlig mer enn estetikk og smarte interiørløsninger.”

Du finner glassklare badekulper og rike moltemyrer. Haglebu skisenter, med flere nedfarter, varmestue og kafeteria ligger kun en 25 minutters biltur unna. Norefjell kun 30 minutter unna.

Chr. Skredsvigs kunstnerhjem Hagan fra 1898 ligger idyllisk til høyt over Eggedal. Galleriet fra 2016 viser Skredsvigs kunst utlånt fra Nasjonalmuseet og private eiere.

 

KONTAKT SELGER

 

KART

 

Bilder fra området