NYSTØLEN, SANGEFJELL

NYSTØLEN, sangefjell 

EKSKLUSIVT ÅLHYTTEOMRÅDE I ÅL I HALLINGDAL

Sangefjell er et fjellområde som ligger sør for riksvei 7. Sangefjell er en del av et sammenhengende fjellområde som strekker seg fra Nes til Geilo, uten avskjærende veier. Området tilbyr et meget godt utbygget skiløypenett av ypperste kvalitet.

Eventyrløypa, som strekker seg fra Hardangervidda til Norefjell, inngår i dette løypenettet.

Sommerstid finner du et vell av stier, for både vandring og stisykling, og det småkollede landskapet brytes opp av en rekke fiskevann, bekker og tjern.

På Sangefjell er veien kort fra gammel trollskog til snaufjell, og du finner alltid gode turmål uavhengig av vær og motivasjon.

Tomteområde:
Hyttetomtene våre ligger plassert i åpent, småkupert terreng preget av blandingsskog og mindre myrer, med god utsikt og svært gode solforhold.

Feltet består av 6 store tomter, fra 1,5 til 2,0 mål, og med god avstand til omkringliggende, eldre hyttebebyggelse. Nystølen er et hyttefelt som innbyr til senkede skuldre og ro i sjelen.

Simondesign-sangefjell.jpg

Med lanseringen av Nystølen tomteområde på Sangefjell tar vi dere med tilbake i tid. Fjellområdet bærer spor av menneskelig aktivitet tilbake til eldre steinalder. Sporene kan nok være vanskeligere å finne i dag, men er du heldig vil du finne eldre fangstgroper og andre spor.

“Dagene på hytta dreier seg om vesentlig mer enn estetikk og smarte interiørløsninger.”

 

Her ble og de første større Ålhyttegrendene etablert tilbake i 1972. Ålhyttas sjel, og grunntanke om at hytta skal tilpasses terrenget og ikke omvendt, er imidlertid tydelig å se. Vårt nye tomteområde grenser inntil eldre Ålhyttegrender. Disse eldre hyttefeltene kjennetegnes av større tomter med et mindre antall hytter i hver «grend» og med større friarealer rundt. Det er historisk sus over Nystølen tomteområde og Sangefjell.

KONTAKT SELGER

 

KART

 

Bilder