OPPHEIMSÅSEN - HYTTEFELT I ÅL

Oppheimsåsen hyttefelt i Ål

- HYTTEFELT MED VARIGE VERDIER

Torpoåsen utgjør området øst i Ål kommune, nord for riksvei 7,  og grenser i øst mot Gol og i nord mot Hemsedal. I hjertet av Torpoåsen ligger Oppheimsåsen. Et nyetablert hyttefelt i noe av det mest spennende høyfjellsterrenget Hallingdal kan fremvise.

TOMTENE

Tomtene ligger solrikt til, sør-vestvendt med Hallingdals signalfjell, Hallingskarvet, midt imot. Reineskarvet, Lauvdalsbrea, Blåbergi, Såta og Grytingene danner en skjermende fjellrekke mot nord og innbyr til toppturer året rundt. 

Simondesign_Oppheimsaasen.jpg
 
 

OMRÅDET OPPHEIMSÅSEN

Oppheimsåsen kan skryte av et av Ål kommunes absolutt beste løypenett. Skiløypene går gjennom hyttefeltet og brer seg utover Torpoåsen. Herfra strekker skiløypene seg videre vestover til Bergsjøområdet i Ål og over på Holsåsen i Hol samt nordover til Hemsedal og østover til Gol. For tinderanglerne ligger Reineskarvet, Lauvdalsbrea, Blåbergi, Såta og Grytingene som en skjermende fjellrekke mot nord og innbyr til toppturer året rundt.  Er det ønskelig med litt tid i bakken ligger skisentrene Ål, Geilo og Hemsedal fra 20 til 50 minutters kjøring unna.

Dagene på hytta dreier seg om vesentlig mer enn estetikk og smarte interiørløsninger.

Vår, sommer og høst kan toppturene legges til Reineskarvet, Blåbergo, Lauvdalsbrea eller Såta. Stier, sleper og fjellveier innbyr til lange (eller korte) turer til fots eller på sykkel. Fiskekort kan løses i mange spennende vann i fjellet. Naturen som omkranser hytteområde fortjener vesentlig mer spalteplass enn et begrenset prospekt tillater. Her må man rett og slett ta turen og se med egne øyne.

Les mer på Oppheimsåsens nye nettsider - oppheimsaasen.no

 

kart over tomteområdet

 

Bilder